Farvel til de gamle og velkommen til de nye

Farvel til Gamle Spejdere og Velkommen til Nye Mini-spejdere

Vi har netop haft en spændende tid i vores spejdergruppe, hvor vi har sagt farvel til to spejdere, der er rykket op i en ny gren. Det har været en fornøjelse at følge deres udvikling, og vi ønsker dem alt det bedste i deres videre spejderrejse. Samtidig har vi været så heldige at få 7 nye spejdere ind i mini-grenen, som vi ser frem til at lære endnu bedre at kende.

De sidste par møder har vi brugt på netop at lære de nye mini-spejdere at kende. Vi har haft et par rigtig hyggelige og sjove møder, hvor både nye og gamle spejdere har fået mulighed for at knytte bånd og arbejde sammen.

En del af vores møder har været dedikeret til et spændende “Krible Krable”-forløb, hvor vi har dykket ned i den fascinerende verden af smådyr og planter.

Vi har studeret de forskellige frøer, der findes i Danmark, og brugt tid i skovbunden på at finde og identificere forskellige insekter. Det har været en lærerig oplevelse for både nye og erfarne spejdere. Vi har også brugt tid på at se nærmere på de blomster, der vokser i vores vilde græsarealer. Her har vi samlet frø fra forskellige blomster, så vi kan være med til at sprede biodiversiteten i området. Det har været en fantastisk måde at kombinere leg og læring, og alle spejdere har været dybt engagerede i opgaverne.

Vi glæder os til at fortsætte vores eventyr med de nye mini-spejdere og ser frem til mange flere spændende møder og oplevelser sammen.