Junior- og tropssommerlejr – Søndag
Det lykkedes at komme forholdsvis tidligt op søndag morgen. Morgenmaden består af to retter – havregryn med mælk og havregryn uden mælk. Gudenåmuseet så enten ikke ud af noget, eller også kunne vi ikke finde det. Uanset hvad, så sejlede vi afsted fra Gudenåmuseets teltplads kl. 9.45 for at komme til Ry. I ualmindeligt højt tempo (for de fleste) kom vi til Ry, hvor vi lagde til i havnen kl. 12.30. Først blev frokosten indtaget, og derefter skulle vi på indkøb i Ry, for at finde noget der kunne gøre det ud for kød til aftenens Jan-gryde. Det viste sig at samtlige supermarkeder og købmænd havde lukket, så vi måtte jo eventuelt fange noget undervejs. Heldigvis fandt ungerne et par døde fisk der flød i havnebassinet.
Da vi var i forholdsvis god tid, og nu havde fået tanket op med både frokost og diverse is fra havnekiosken, valgte vi at tage en del af mandagens lange stræk allerede søndag. Derfor fortsatte vi videre op til Skyttehusets Camping i den vestlige ende af Juelsø.Undervejs slap kræfterne dog op hos visse juniorer (Nisselaj og VJ), så mens hovedparten af flokken holdt hvil på Møgeø, måtte en toptrænet 3-mands-lederkano sendes tværs over Juelsø for at give start-hjælp.
Da vi ankom (kl 19) gik vi straks i gang med at lave mad og slå bivuakerne op. Vi fangede nogle dåser cocktailpølser som vi har erfaring for går godt sammen med vores velkendte gryderetter, så der blev snittet nogle gulerødder og løg, og rørt noget tomat, bønner og majs sammen, plus 4 kilo ris bare for at fylde lidt op. Som sædvanlig blev størstedelen af maden tryllet bort ligeså hurtigt som den var blevet tryllet frem.
Vi føler os i aften næsten som FDF’ere, da vi sidder på en lejrplads hvor der er alt fra industrikøkken og cafeteria, til TV-stue, hoppeborg og billiardbord. Dette brev er således skrevet mens der bliver fulgt med i en action-film på TV2.
I morgen laver vi også lidt om i sejlplanen, men da den sikkert bliver ændret igen undervejs, vil vi ikke skrive mere om det her.
Skriv en kommentar
Want to join the discussion?Feel free to contribute!